NAJVEĆA VRF INSTLACIJA U HRVATSKOJ

Godine 2017. a ponajviše u 2018-oj bilježimo ostvarenje većeg broja projekata sustava klimatizacije. Najveći fokus stavlja se na novootvoreni kompleks IKEA Designer Outlet.

U lipnju 2018. godine otvoren je kompleks dućana i poslovnih prostora (površine od 25 tisuća četvornih metara). To u svijetu klimatizacije predstavlja najveću VRF instalaciju u Hrvatskoj. Tvrtka TRITEH d.o.o. je ovlašteni distributer i zastupnik Samsung klimatizacijske opreme. U suradnji s projektnim uredima i izvođačem radova (TROMONT d.o.o.) realizirali smo rješenje za klimatizacijske sustave outlet-a.

 

 

Kao rješenje za grijanje/hlađenje odabran je vodom hlađeni geotermalni Samsung VRF sustav dizalica topline. U kombinaciji s hydroboks uređajima osiguran je kontinuirani rad zračnih zavjesa lokala. Aktivnim DX rekuperatorima za dobavu svježeg zraka te unutarnjim kazetnim DX uređajima sa četverosmjernim ispuhom osigurava se grijanje/hlađenje prostora.

 

 

Uređajima s inverterskom tehnologijom rada kompresora osigurala se veća učinkovitost sustava. Vrlo niska razina buke te smještaj uređaja u stražnjoj zoni lokala omogućuju znatno veću komfornost i idu u prilog arhitekturi i estetici objekta.

 

 

 

 

NEWSLETTER

Prijavite se i saznajte sve novosti

NEWSLETTER

Prijavite se i saznajte sve novosti

TRITEH d.o.o.
Trgovačka 6, 10000 Zagreb, Hrvatska

T: +385 1 35 35 450
F: +385 1 35 35 459
E: info@triteh.hr
OIB: 72888268545