ZASTUPSTVA I DISTRIBUCIJA

STVARAMO 

DOBRU KLIMU

Zastupstva i distribucija
opreme za grijanje, hlađenje i ventilaciju

Dugoročna strategija tvrtke se odnosi na stvaranje dobrih i harmoničnih
poslovnih odnosa s partnerima te iz tog razloga neprestano nastojimo
stvoriti i održati suradnju, povjerenje i dugogodišnji partnerski odnos s
kvalitetnim tvrtkama na tržištu.

SAMSUNG slijedi jednostavnu poslovnu filozofiju: iskoristiti svoj talent i tehnologiju za stvaranje vrhunskih proizvoda i usluga koji pridonose boljem globalnom društvu.
SAMSUNG klima uređaji su u cijelom svijetu poznati kao uređaji vrhunskih karakteristika, dizajna i funkcionalnosti.
Tvrtka SAMSUNG poznata je po upotrebi naprednih tehnologija, brizi za okoliš, a mogu se pohvaliti da pripadaju među najštedljivije tvrtke na tržištu klima
uređaja.
Osim što značajno doprinosi smanjenim pogonskim troškovima tijekom radnog vijeka sustava, SAMSUNG sa svojom učinkovitošću doprinosi i smanjenom
utjecaju na okoliš te manjoj potrošnji primarne energije.

Samsungovim klima uređajima ne samo da štedite novac nego pomažete u očuvanju okoliša.

Ventilclima je talijanski brend koji se bavi dizajniranjem, razvojem i prodajom opreme za grijanje i klimatizaciju s izvrsnim omjerom kvalitete i cijene.
Na tržištu su prisutni od 1970. godine i od samih začetaka kontinuirano, na profesionalan i kompetentan način pružaju mogućnosti prilagođenih sustava grijanja i hlađenja, pogodnih za bilo kakav okoliš. Povišena kvaliteta proizvoda i usluga Ventilclime, kao i pozornost posvećena štednji energije, omogućila je tvrtki da postane poznata i cijenjena diljem Italije i inozemstva.

BlueBox tvrtka osnovana 1986. godine u Italiji u srcu industrijskog područja specijaliziranog za poslovanje s rashladnim sistemima.
Tvrtka BlueBox je vrlo brzo stekla važan tržišni udio i postala je jedna od prvih deset europskih tvrtki u industriji komercijalnih / industrijskih rashladnih i grijaćih sistema nudeći inovativne i visoko učinkovite proizvode koje je uspješno patentirala, a kasnije su prihvaćeni kao standard na tržištu.
2008. godine BlueBox otvara novu tvornicu od 25.000 m2 u Cantarani di Cona (Venecija) u kojoj je implementiran kompletan sustav Lean Manufacturing s najsuvremenijim standardima kvalitete te klimatskim laboratorijem prema Euroventovim pravilima. Od 2010 tvtka BluBox je dio švedske multinacionalne grupacije Swegon AB.

NEWSLETTER

Prijavite se i saznajte sve novosti

NEWSLETTER

Prijavite se i saznajte sve novosti

TRITEH d.o.o.
Ivane Brlić Mažuranić 2B/I,
10090 Zagreb, Hrvatska

T: +385 1 35 35 450
F: +385 1 35 35 459
E: [email protected]
OIB: 72888268545