O NAMA

O NAMA

Triteh je tvrtka specijalizirana za klimatizaciju, grijanje i hlađenje. Tvrtka je osnovana 2014. godine i zapošljava stručnjake s dugogodišnjim iskustvom. Ovlašteni smo distributeri i zastupnici renomiranih svjetskih brendova: Samsung, BlueBox i Ventilclima.

Naš moto “Stvaramo dobru klimu” ima dvojako značenje, osim što svim našim klijentima omogućavamo dobru klimu u njihovim poslovnim objektima, isto tako našim načinom rada stvaramo i dobru suradničku klimu između nas i naših klijenata.

Naša predanost i odgovornost prema poslu te kontinuirana ulaganja u tehničko znanje naših zaposlenika kako bi se osigurala optimalna, moderna i pouzdana rješenja za sustave klimatizacije, grijanja i hlađenja osigurava nam pružanje vrhunske tehničke podrške i rješenja za projektante, izvođače radova i investitore.

Neprestanim održavanjem suradnje, povjerenja i dugogodišnjih partnerskih odnosa s kvalitetnim tvrtkama na tržištu omogućava nam implementaciju
proizvoda izuzetne kvalitete čime gradimo i
održavamo dobre i harmonične poslovne odnose s našim klijentima.

Jednostavno rečeno, Triteh je tvrtka orijentirana na ljude, dostupna i pristupačna, čime se prožima i naša
prisutnost na tržištu.

Posvećujemo veliku važnost dobrom i pomnom odabiru opreme kako bi na optimalan način doprinijeli kvaliteti tehničkog rješenja, klimatskoj ugodnosti i zadovoljstvu korisnika. Naša rješenja i brza reakcija doprinose boljem poslovnom rezultatu naših partnera koji se u takvim okolnostima mogu fokusirati na vlastite osnovne djelatnosti.

Brinemo se o Vašem sustavu klimatizacije od samog idejnog rješenja i tijekom cijeloga vijeka trajanja kroz odgovorni servis i održavanje.

STVARAMO 

DOBRU KLIMU

OD NAS MOŽETE OČEKIVATI:

KVALITETNU
OPREMU I USLUGE

SERVIS
I ODRŽAVANJE

BRZE REAKCIJE
NA VAŠE ZAHTJEVE

TEHNIČKU
PODRŠKU

KVALITETNA
TEHNIČKA RJEŠENJA

BRIGA O
VAŠEM SUSTAVU

NEWSLETTER

Prijavite se i saznajte sve novosti

NEWSLETTER

Prijavite se i saznajte sve novosti

TRITEH d.o.o.
Ivane Brlić Mažuranić 2B/I,
10090 Zagreb, Hrvatska

T: +385 1 35 35 450
F: +385 1 35 35 459
E: [email protected]
OIB: 72888268545

Izjava o zaštiti podataka